top of page

Over ons

Onze collega's werken al jaren samen als team bij de afdeling Leefstijl van Fysiopraktijk Veluwse Poort. Met kennis, passie en humor begeleiden zij cliënten op het gebied van revalidatie, voeding, training en gezond gedrag. Op deze pagina leert u hen alvast kennen.

Michiel van tiel

Leefstijlcoach (BLCN)  
Paramedisch fitnessintructeur

Michiel heeft al een lange loopbaan als coach op het gebied van fitness en voeding. Zijn specialisme is het secuur trainen en coachen van de cliënt en het laten ervaren dat de cliënt zelf zijn of haar doel kan sturen. 

 

Sinds 2015 is Michiel werkzaam als paramedisch fitnessinstructeur bij Fysiopraktijk Veluwse Poort. Met ingang van 2020 werkt hij ook als leefstijlcoach bij de praktijk.

 • LinkedIn Social Icon

Deborah kuperus

Leefstijlcoach (BLCN) 
 

Deborah heeft in 2021 haar post-hbo-opleiding tot leefstijlcoach afgerond aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Met een achtergrond in journalistiek en communicatie is vragen stellen en luisteren haar op het lijf geschreven.

‘Ik houd van mensen en ben altijd benieuwd naar hun verhaal. In mijn werk zie ik veel mensen met overgewicht en gezondheidsproblemen. Ik doe mijn best verder te kijken dan de kilo’s en ontdek daar vaak zoveel verdriet en schaamte. Gezond leven is voor iedereen een uitdaging. Ik help graag om realistische doelen te stellen en in kleine stappen te werken aan nieuwe, gezondere gewoontes.’

 • LinkedIn Social Icon
deborah 2.jpg
Marieke goed.jpg

Marieke Tombergen

Leefstijlcoach (BLCN)

Marieke heeft zich vanuit haar achtergrond als ergotherapeut en Wmo-consulent in 2022 geschoold in leefstijlcoaching met de post-hbo opleiding bij Fontys. Het dagelijks leven staat altijd centraal. 

Wie ben je - wat wil je - wat doe je - en wat laat je? In de zoektocht naar verbeteringen in jouw leefstijl word je ondersteund om zelf de regie in handen te nemen. Niet vanuit stress en enorm je best doen, maar vanuit mildheid nieuwe gewoontes opbouwen en ervaren dat je gezonder kunt kiezen, gewicht kunt verliezen en levensvreugde vergroten. 

 • LinkedIn Social Icon

Carla Huppelschoten

Leefstijlcoach (BLCN) 
 

Carla Huppelschoten Leefstijlcoach (BLCN)
 

Vanaf 2000 werk ik als (loopbaan)coach. Begin 2020 heb ik de post-hbo-opleiding tot leefstijlcoach afgerond aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid.

 

Mijn persoonlijke drijfveer is bij te dragen aan het vergroten van het welbevinden van mensen; met als sleutelwoorden vitaliteit en leefstijl (en loopbaan). Ik heb zelf ervaren en in mijn directe omgeving gezien dat een gezonde(re) leefstijl en met name een gezonder voedingspatroon bijdraagt aan een betere gezondheid en meer welbevinden.
 

Mijn leefstijlcoachopleiding heeft mijn kennis verbreed en ik zet dit tezamen met mijn ruime ervaring als coach graag in zodat ook anderen duurzaam een betere gezondheid, meer welbevinden en meer vitaliteit krijgen.
 

 • LinkedIn Social Icon
carla.jpg
ellen.jpg

Ellen Dircks

Leefstijlcoach (BLCN)

Ellen Dircks heeft in 2022 de Post HBO opleiding tot leefstijlcoach afgrond aan de Sonneveld academie. Met een achtergrond in bestuurs- en organisatiewetenschap en een schat aan managementervaring, heeft Ellen een veel inzicht in menselijk gedrag en motivatie.

 

“Mijn werkwijze is gebaseerd op Acceptance en Commitment Therapy (ACT). Ik help je bewuster te leven en meer grip te krijgen op je gedrag en de keuzes die je maakt. Met behulp van ACT leer ik je vaardigheden aan waardoor je beter kunt omgaan met ongemak en accepteert wat je niet kunt veranderen. Samen erkennen we problemen en moeilijkheden, zodat je er niet tegen blijft vechten maar kunt blijven investeren in de dingen die echt belangrijk voor je zijn.”

 • LinkedIn Social Icon

Wij zoeken collega's!

Vacature GLI leefstijlcoach in Ede


Vind jij een gezonde leefstijl erg belangrijk en wil jij andere mensen graag helpen om dit ook te kunnen bereiken? Dan zijn we op zoek naar jou! Binnen onze fysiotherapie- en leefstijlpraktijk in Ede zijn wij per direct op zoek naar een GLI leefstijlcoach.

Wat zoeken wij:

 • Een post-HBO afgestudeerde GLI leefstijlcoach.

 • Je hebt een licentie om het COOL-leefstijlprogramma te geven, of bent bereid deze cursus te volgen.

 • Je kan zelfstandig werken, coacht mensen individueel, maar vindt het ook leuk om voor een groep te staan.

 • Je bent enthousiast, ondernemend en weet mensen op een prettige manier te motiveren.


Wat bieden wij:

 • Een marktconform salaris en contract voor minimaal 1 jaar.

 • Aantal uren in overleg.

 • Een bestaand team van leefstijlcoaches, waarbij individueel gewerkt wordt, maar met een informele overlegstructuur.

 • Bestaande instroom van nieuwe cliënten, maar er is ook mogelijkheid om mee te werken aan de werving van nieuwe deelnemers.

 • De uitwerkingen van presentaties voor bijeenkomsten liggen klaar, maar zijn naar eigen inzichten aan te passen.

 • Werktijden kunnen in overleg zelf ingedeeld worden.

 • Een gezellig team van leefstijlcoaches, fysiotherapeuten, haptotherapeut, paramedisch fitnessinstructeurs en administratief medewerkers.

 • De praktijk is gevestigd in een gezondheidscentrum, waardoor multidisciplinair samenwerken laagdrempelig is.

 • Mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en cursussen.


Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar Menno Sportel en Sanjin Azabagic via info@fysiopraktijkveluwsepoort.nl
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Michiel van Tiel, via info@leefstijlede.nl of 0318-651052. Kijk voor meer informatie op www.fysiopraktijkveluwsepoort.nl en www.leefstijlede.nl.

bottom of page