Over ons

Hidde, Michiel en Morena werken al jaren samen als team bij de afdeling Leefstijl van Fysiopraktijk Veluwse Poort. Met kennis, passie en humor begeleiden zij cliënten op het gebied van revalidatie, voeding, training en gezond gedrag. Op deze pagina leert u hen alvast kennen.

Michiel van tiel

Leefstijlcoach (BLCN)  
Paramedisch fitnessintructeur

Michiel heeft al een lange loopbaan als coach op het gebied van fitness en voeding. Zijn specialisme is het secuur trainen en coachen van de cliënt en het laten ervaren dat de cliënt zelf zijn of haar doel kan sturen. 

 

Sinds 2015 is Michiel werkzaam als paramedisch fitnessinstructeur bij Fysiopraktijk Veluwse Poort. Met ingang van 2020 werkt hij ook als leefstijlcoach bij de praktijk.

  • LinkedIn Social Icon

Deborah kuperus

Leefstijlcoach (BLCN) 
 

Deborah heeft in 2021 haar post-hbo-opleiding tot leefstijlcoach afgerond aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Met een achtergrond in journalistiek en communicatie is vragen stellen en luisteren haar op het lijf geschreven.

‘Ik houd van mensen en ben altijd benieuwd naar hun verhaal. In mijn werk zie ik veel mensen met overgewicht en gezondheidsproblemen. Ik doe mijn best verder te kijken dan de kilo’s en ontdek daar vaak zoveel verdriet en schaamte. Gezond leven is voor iedereen een uitdaging. Ik help graag om realistische doelen te stellen en in kleine stappen te werken aan nieuwe, gezondere gewoontes.’

  • LinkedIn Social Icon
deborah 2.jpg

MOrena Blankestijn

Fitnessinstructeur

Fysiotherapeut i. o.

Morena studeerde in 2019 af aan het CIOS als Sport- en Bewegingscoördinator binnen de stroom Fitness & Health Coördinator. Hierbij heeft zij de keuzevakken Fitnessinstructie en Sportmassage gevolgd. 

 

Sinds de afronding van haar studie werkt Morena als medisch fitnessinstructeur bij Fysiopraktijk Veluwse Poort . In 2019 is zij begonnen aan de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht.

  • LinkedIn Social Icon

Carla Huppelschoten

Leefstijlcoach (BLCN) 
 

De tekst volgt...Hidde studeerde af aan de opleiding Sport- en Bewegingseducatie binnen het profiel Bewegingsagogiek. In zijn laatste schooljaar studeerde hij Gezond Gedrag en Stressmanagement in Hong Kong.

Hidde is ervaren in het motiveren en begeleiden van mensen met uiteenlopende aandoeningen en/of achtergronden. 

 

Sinds 2015 is Hidde werkzaam als paramedisch fitnessinstructeur bij Fysiopraktijk Veluwse Poort. Vanaf 2019 is hij hier ook als leefstijlcoach actief.

  • LinkedIn Social Icon
carla.jpg